• info@podkovaprostesti.cz
  • Podkova + GRAVÍROVÁNÍ

    Podkova + GRAVÍROVÁNÍ

    Výrobce:Jaroslava Bromová
    Kód výrobku:GRAVIR-1
    Dostupnost:Výroba cca 5 pracovních dní
    star_border star_border star_border star_border star_border
    mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
    • 189 Kč

    Dostupné možnosti

    Broušená podkova očištěná a obroušená od rzi připravená k aplikaci textu gravírováním. U této podkovy máte možnost gravírování textu na podkovu (vyberte si umístění textu - vpředu nahoru, vpředu vlevo dole, vpředu vpravo dole a napíšete text, který chcete na podkovu uvést). Mějte prosím na paměti, že místo pro nápis je omezené, nelze tedy vyrývat dlouhé texty.

    Povrchové ošetření je zde možné pouze bezbarvým lakem, protože barevné ošetření povrchu by výbrus textu překrylo. Lak zafixuje povrch podkovy a dodá jí pěkný vzhled. K výběru i bez povrchového ošetření (jen broušená). U podkovy s neošetřeným povrchem je možné její zabarvení vlivem vzdušné vlhkosti. Doporučuji Vám tedy povrchovou úpravu bezbarvým lakem.

    Dodávána podkova střední cca (+-) 15 x 12,5 cm nebo velká cca (+-) 16 x 14,5 cm nebo s příplatkem maxi podkova (pokud je k dispozici).

    Vyobrazená podkova je ilustrativní, dodaná podkova se bude nepatrně od vyobrazené lišit, protože každá podkova je originální jedinečný kus. Nemusíte mít však strach, bude stejně krásná.

    Přívěsek na podkově není součástí podkovy. Pokud chcete umístit přívěsek na podkovu, vybírejte z nabídky přívěsků ZDE

    Napsat recenzi

    Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
        Špatný           Dobrý
    Antispam